Serviciile Salonului de Masaj Confidential

This is title

Miracolul se petrece in limitele pielii tale… ai curajul sa simti mai mult decat ti-ai imaginat vreodata ca ai putea

Masaj de Relaxare

Orice parte a corpului, de la cap pana la degetele de la picioare este atinsa cu constiinciozitate in mod egal. Tensiunea fizica se dizolva in atingerile usoare, energia vietii curgand usor prin intregul corp. Cunoastem secretele efective ale reducerii stresului si avem mai multe pentru a-ti relaxa nervii din viata cotidiana. Masajul te face sa vibrezi , are un efect revigorant si relaxant asupra intregului organism.

Masaj Senzual

Masajul senzual al intregului corp include pe de o parte relaxarea precum si o inspiratie senzuala care iti va extinde simturile la nivel fizic si spiritual. Astfel maseuza isi foloseste mainile si corpul, lenjerie fina, uleiuri parfumate si tot ce inseamna senzualitate. Prin atingerile senzuale realizate cu diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator. Circulatia libera si viguroasa a energiei sexuale prin tot corpul va ave ca rezultat cresterea vitalitatii, a fortei fizice dar si obtinerea unui echilibru emotional si mental durabil, stabil.

Body Masaj

De indata ce vei fi pregatit sa te lasi contopit de mangaieri, puterea ta si dragostea fata de propria ta persoana se reactiveaza. Experimenteaza sentimentul placerii prin atingerile tandre si senzuale de catre corpul maseuzei. Punctele energetice ale corpului sunt stimulate in timpul acestui proces si se produce conexiunea intre inima si centrul energetic sexual. Acest tip de masaj precede sedinta de masaj erotic oferit de maseuzele noastre.

Masajul Erotic

Energia sexuala care este energia de baza in viata noastra, elixirul vietii este retinuta si suprimata in contextul cultural. In timpul sedintei de masaj erotic revine la viata si se distribuie in tot corpul. Maini cunoscatoare iti vor masa corpul, urechile tale vor fi invaluite intr-o muzica placuta, toate simturile tale vor fi trimise intr-o calatorie de neuitat. Aplicand consecvent tehnicile de masaj erotic deschidem calea spre o viata implinita si fericita cu efecte regeneratoare asupra tuturor celorlalte nivele ale fiintei noastre. Primirea masajului erotic unifica mintea si trupul, imbunatatesc priza de cunostinta asupra senzatiilor.

Masaj Erotic la Dublu

Va oferim acest ritual al masajului erotic dublu insemanand ca vei fi atins de doua maseuze simultan. Vei simti patru atingeri intr-un mod original si jucaus. Aceasta va mari placerea mai mult decat de doua ori ! Cand primesti un masaj erotic, o mare placere se obtine din respiratii adanci si regulate.
Micul show erotic ce precede masajul erotic inseamna atingeri, mangaieri si saruturi intre cele doua maseuze.

Masajul Erotic pentru Cupluri

Masajul erotic pentru cupluri este o oportunitate pentru cupluri, iubiti sau buni prieteni, sa experimenteze impreuna senzualitatea. Amandoi veti beneficia de masaj erotic din partea unei maseuze si puteti alege daca doriti sa simtiti atingerile intr-o anumita camera. Masajul erotic incepe cu un scurt ritual de relaxare si apoi fiecare persoana primeste un masaj senzual complet al intregului corp. Masajul erotic pentru cupluri este un minunat cadou pentru iubirea dintre doua persoane.

Masajul Erotic la Hotel

Doua dintre maseuzele noastre te vor vizita in camera ta de hotel si iti vor oferi clipe de extaz. poti alege maseuzel direct din galeria foto sau alegem noi pentru tine. Garantam satisfactie 100%

Din 2005 incercam si in cea mai mare masura am reusit sa ramanem cel mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti, sa avem cele mai frumoase maseuze, cel mai profesionist masaj erotic, si cele mai (sa zicem) : artistice fotografii erotice. Real photo 101% !!!

Salon Confidential – Masaj Erotic si de Relaxare in Bucuresti
Viziteaza-ne cu 2 prieteni si veti avea reducere de 15% la sedinta de masaj erotic (fiecare dintre voi).
Saptamana aceasta – reduceri pentru cupluri!
Vino impreuna cu partenera ta si veti beneficia de experienta erotica a maseuzelor noastre!!!

00 40 756 898989 / 00 40 756 696969
00 40 748 111333 / 00 40 743 750740