Promotii Salon Masaj Erotic – Confidential

Organizam petreceri memorabile! Nu trebuie sa existe un motiv de party, starea de bine si distractia nu trebuie justificate! Asadar fie ca este petrecerea burlacilor sau ca sunteti doar un grup hangin’ out, veniti la Confidential unde veti petrece in compania celor mai frumoase si distractive fete. Beneficiati de preturi promotionale pentru astfel de ocazii, salonul este pus in intregime la dispozitia dumneavoastra, iar bauturile sunt din partea casei.

1. XXX ( a se citi: 3 de X):

3 bucati prieteni se pun la fiert in living impreuna cu 6 bucati bune de fete. Se adauga muzica buna, alcool cat cuprinde, se amesteca usor in ritmul muzicii pana cand din cauza fierbintelii, nu se mai dezlipesc ingredientele principale. Se separa in trei portii: 1 baiat cu 1 fata, se agita timp de 1h ore , se introduce si a doua fata si se agita ingredientele pana se produce spuma. Dupa cele 3 ore de preparare, se deduce nevoia de jet de apa rece, impachetarea si livrarea la domiciliu fiecaruia. Sau altfel spus, 3 prieteni, 3 ore, cate doua ore de masaj nud, bauturile incluse. Pretul pachetului – 2200 Ron.

2. Give me 5! We’ll give you 10!

Urmeaza aceeasi reteta ca cea anterioara, difera doar cantitatile, fiind greu sa spargi o gasca. 5 prieteni, 5 ore, cate doua ore de masaj cu doua fete nud, bauturile incluse. Pretul pachetului – 3500Ron.

3. Aniversarea sau ziua ta de nume

Iti aduce cadou din partea noastra discount 50% din pretul oricarui serviciu. Spune-le prietenilor ce-ti doresti cu adevarat de ziua ta, altfel iti vei imbogati si anul acesta colectia de camasi, portofele si alte cadouri anoste. ( necesita rezervare cu cel putin 72h inainte, pe email).

4. Masajul erotic pentru cupluri.

Se ia un cuplu dezinvolt, nonconformist impreuna cu 2 maseuze tinere si picante, cei patru petrecareti se agita pe saltea sau in jacuzzi, impreuna sau separat, se adauga sampanie, si se va obtine un cuplu plin de vitalitate si cu apetit satisfacut. Se recomanda a se consuma acest cocktail cu moderatie, cel mult o data pe saptamana. Atentie!!! Provoaca dependenta! Pentru masajul de cuplu beneficiati de 30% reducere. Vino impreuna cu partenera si beneficiati de experienta erotica a maseuzelor noastre!

5. Alte discounturi: 3 h cu o maseuza -10% 4 h cu o maseuza -15% 5 h cu o maseuza – 20%

Ne face placere sa traim alaturi de voi momente importante din viata voastra si ne bucuram de motivul vostru de bucurie! Organizam cu profesionalism si placere ( pentru ca si noi participam ) petreceri private. Daca aveti astfel de evenimente – la cat mai multe !!! – va rugam sa cereti pe email o oferta personalizata in care sa mentionati numarul de persoane participante, durata estimativa si alte detalii.

Shopping Basket