Angajari la Confidential – Masaj erotic Bucuresti

Alatura-te echipei noastre si iti vei redescoperi senzualitatea intr-un mod profitabil!

Esti in cautarea unui job bine platit si flexibil, care sa-ti ofere sansa de a lucra intr-un mediu  placut si relaxant? Atunci ai ajuns in locul potrivit! La Salonul Confidential, vei avea sansa de a-ti redescoperi senzualitatea, intr-o atmosfera relaxanta, provocatoare si incitanta! Daca esti priceputa la masaj, esti o fire seducatoare si rafinata, salonul nostru de masaj erotic este locul in care ai putea sa excelezi, beneficiind de un salariu motivant, discretie si respect din partea noastra. Ai toate sansele sa devii una dintre maseuzele noastre de top daca esti:

Confidential este un salon de masaj erotic ce ofera servicii high class, intr-o locatie de lux. Salonul nostru este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, iar cei 12 ani de activitate ne recomanda ca fiind unul dintre cele mai calitative si experimentate saloane de masaj erotic din Bucuresti. Oferim clientilor o experienta fabuloasa, comoda si placuta, intr-un cadru igienic si sigur. Discretia serviciilor, dar si calitatea superioara a acestora reprezinta valori de baza dupa care ne ghidam intreaga activitate. Maseuzele noastre sunt experimentate si pricepute, oferind o gama larga de servicii. Iata in ce consta activitatea de la salon:

La Confidential, vei avea sansa de a imbina placutul cu utilul, beneficiind de un salariu minim de 2000 de euro, colaborare cu o echipa tanara si profesionala, contract de munca si program flexibil. Aceasta este o sansa intr-un milion, asa ca daca te atrage propunerea noastra si consideri ca jobul ti se potriveste, asteptam cu drag un semn de la tine!

Cerinte:

Oferim:

Shopping Basket