Masaj Tantric

Asa cum v-am obisnuit, noi la salonul de masaj erotic Confidential, incercam sa venim mereu cu ceva nou.

De data asta am vrea sa va introducem in misterioasa si senzuala lume a masajului tantric. Credem ca v-am starnit interesul, iar in cele ce urmeaza o sa va detaliem ce presupune acesta.

Masajul tantric nu este un simplu masaj ci se bazeaza pe convingerea ca o viata sexuala sanatoasa are numeroase beneficii atat pentru corp cat mai ales pentru spirit. Hindusii, primii care au promovat aceasta filozofie, sustineau chiar ideea de implinire si armonie prin cultivarea si educarea placerii fizice.

In fliozofia tantrica, nuditatea nu reprezinta un impediment in calea implinirii fizice si spirituale ci o intoarcere la conditia initiala a omului, cand barbatul si femeia reprezentau un intreg.

Masajul tantric se adreseaza intregului corp nu doar zonelor erogene si organelor sexuale.

Ca orice tip de masaj si cel tantric incepe cu aplicarea unui ulei aromat care are rolul de a relaxa muschii, de a pune sangele in miscare incalzind usor pielea si de a pune in echilibru corpul si spirtul.

acest masaj nu este unul terapeutic ci de relaxare.

Un masaj tantric este intotdeauna o experienta relaxanta, insa, este posibil sa ai nevoie de mai multa cunoastere pentru a descoperi tainele afrodisiace ale acestei arte. La urma urmei, un masaj romantic, unul senzual sau unul de cuplu are aceleasi beneficii asupra mintii, a corpului si fizicului unei persoane.

Masajul tantric oferit de maseuzele experimentate ale salonului Confidential, este un masaj intim si personal definit de o tehnica aparte cu ajutorul careia se elimina energia negativa regasita in fiecare nerv al corpului uman.

Doar citind aceste detalii suntem siguri ca un fior v-a strabatut corpul si mintea v-a zburat departe, asa ca va invitam sa intrati in universul sacru al masajului tantric, creat special pentru tine la salonul Confidential.

Shopping Basket