Masajul in functie de zodie

14 septembrie, 2020   I   by Laurentiu

Horoscopul poate spune multe despre noi. Cu ajutorul sau putem afla mai multe despre ce ne rezerva astrele, insa dezvaluie si informatii cu privire la preferintele intime? Totusi, masajul nu tine cont de zodiac, iar placerea este universala. Te-ai gandit vreodata ce tip de masaj ti se potriveste in functie de zodia ta? Afla mai departe:

Persoanele din zodia berbec sunt poate cel mai bun exemplu intre tarie de caracter si caldura umana si reprezinta, totodata, unele dintre cele mai pasionale din horoscop. Astfel, pentru acestea se dovedeste a fi potrivit orice tip de masaj, atat timp cat experienta este una incitanta.

Plini de senzualitate sunt si cei de sub zodia taur, iar pentru acestia cel mai potrivit este chiar masajul senzual. In schimb, in cazul gemenilor primeaza diversitatea, iar masajul erotic la dublu reprezinta chiar cea mai buna optiune in cazul acestora. Poate cele mai sensibile persoane din horoscop sunt racii. Acestia isi doresc sa se bucure de iubire si sentimente intense, iar masajul de relaxare se dovedeste a fi cea mai buna solutie. Se spune despre cei din zodia leu ca sunt plini de creativitate si forta, iar un body masaj este, cu siguranta, cel mai potrivit. Cei din zodia fecioara pot fi reci uneori, foarte bine calculati, iar pentru a se destinde si a iesi dintr-o asemenea stare au nevoie de un masaj erotic.

Balanta este, de la sine inteles, cea mai echilibrata zodie, iar reprezentantii isi doresc sa imparta momentele de placere cu cei apropiati, iar pentru asta exista masajul erotic dedicat cuplurilor. Scorpionii sunt plini de pasiune si isi cuceresc intotdeauna interesele in materie de dragoste, iar pentru ei cel mai indicat este masajul erotic, cu toate ca le pot aprecia pe fiecare dintre cele oferite de salonul Confidential. Despre sagetatori se spune ca sunt intotdeauna dornici sa incerce lucruri noi, iar un masaj erotic la hotel cu maseuzele Confidential, cu siguranta, reprezinta o experienta de neuitat. Capricornul este cel care stie ce vrea de la viata, ii place sa aiba orice situatie sub control, astfel ca un masaj senzual este numai bun pentru a se destinde. Varsatorul este intotdeauna original, vine cu idei noi si ii place sa se distreze, astfel ca pentru reprezentantii acestei zodii sunt potrivite fiecare dintre masajele disponibile la Confidential. Ultima zodie din horoscop, pestii sunt inzestrati cu nenumarate calitati si sunt persoane cu o afinitate pentru romantism, pasiune, sensibilitate si frumusete. Pentru acestia salonul Confidential recomanda masajul senzual sau body masajul pentru ca ambele vor asigura cate o experienta de neuitat. Totusi, nu trebuie sa tinem cont de zodii pentru a simti placerea la cote maxime, astfel ca oricand ne dorim sa ne simtim bine, acesta este cel mai bun loc.

  • Share