Viata este o jungla!

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Niciun moment nu este la fel , fiecare clipa este unica si merita savurata la intensitate maxima, indiferent de nuanta ce ne-o ofera.

Iar fiecare alegere ne poate modifica pentru totdeauna cursul vietii.

Am fost asa tanara , frumoasa si inocenta in naivitatea mea , abia ma despartisem de primul meu iubit , era o perioada destul de dificila , paharele de vodca erau cei mai buni psihoterapeuti pe care ii puteam consulta in acea perioada rece. Nimeni nu imi putea oferii senzatii euforice in acele clipe grele , in care detasarea era antonimul fiintei mele.

Pub-urile din Centrul Vechi devenisera cei mai buni prieteni , pentru cateva ore uitam ca sunt o lupoaica , odata cu el , imi pierdusem intreaga haita, nu mai eram alfa , ceva greu ma apasa , acum eram omega.  Povestea trebuia sa continue , oricum…

 

Stii ce frumos ploua in aceea seara parca vremea se mula perfect starii mele sufletesti , povestea era ideala , iar personajul avea chef de joaca , de nou , dar nu cu vechiul prieten , gata !

Mi-am luat geanta si am iesit in ploaie , sa ma bucur , sa o las sa ma curete de toate problemele, mi-am dat geaca jos si am lasat picaturile sa mi se scurga pe piele , parca ceva in mine renastea , simteam placere, o bucurie asemanatoare cu a unei fetite ce si-a primit acadeaua mult dorita.

 

Ploaie si muzica , atmosfera desavarsita pentru un dans in drum spre casa , mi-am lasat trupul sa vibreze pe ritmurile fiecarei melodii ce iesea dinauntrul pub-urilor ,  ma strecuram prin multime adaugand culoare fiecarei miscari, iubeam privirile curioase ale barbatilor si mirarea din ochii femeilor , nu ii observam atenta , dar nici nu ma puteam abtine sa nu trag cu ochiul la reactia trecatorilor. Simteam cum ni se intersecteaza energiile , ca si cum fiecare juca rolul sau pe o scena cu posibilitati infinite si fie ca realizam sau nu pe toti ne lega ceva, poate ca era dorinta de a traii cat mai viu.

 

Uda din cap pana in picioare si cu un zambet larg pe chip , am ajuns la metrou. Nu am apucat sa cobor scarile ca legea atractiei isi facuse treaba pentru mine, trenul era in statie , venise exact cand protagonista atinsese ultima treapta, poate ca nu degeaba se spune ca gandurile si starile pozitive fac lucrurile sa functioneze mai bine.

– Va urma- 

Alte articole:

Online Dating in the Modern Era

The world of online dating has revolutionized the way people connect and find love. With the advent of technology, individuals no longer need to rely

Shopping Basket