Petrecerea burlacilor la un salon de masaj erotic

Distribuie articolul:

 

Ziua buna!

Ai ghicit, da, sunt eu Confi, in compania mea gasesti mereu o oaza de relaxare.
Am sa iti povestesc cate ceva despre o zi in compania mea si a colegelor mele.
Era o zi calda de vara si rand pe rand musafirii imi calcau pragul. Spiridusele mele forfoteau in spatiul lor de relaxare. La lasatul serii o gasca de burlaci urma sa ne calce pragul.
In acea zi, aveam si-o spiridusa noua, iar ele incercau sa o introduca in atmosfera cum stiau ele mai bine si mai frumos, facand o paranteza vreau sa iti spun ca sunt tare mandra de felul in care ne-am ales spiridusele.

La caderea intunericului au aparut baietii, mandri nevoie mare, dar nici eu nu eram mai prejos, locatia mea era gata sa-i primeasca, bauturile erau la rece, uleiul pentru masaj erotic era caldutz iar spiridusele gata sa-i fericeasca si sa ii distreze. Priveam cu mare incantare voia buna care domnea in living si zambetul ce se asternea pe buzele petrecaretilor cand se intorceau rand pe rand din masaj.
Ma bucur ca aici in locatia mea, s-a creat o amintire pentru ei ce va fi povestita in fel si chip ani si ani de acum incolo. Pana la urma asta imi este scopul, sa las amintiri vii si dadatatoare de piele de gaina.
Daca si tu ti-ai dori o amintire care sa dainuie in ani, alaturi de cei mai buni prieteni ai tai,
m-as simti onorat sa va deschid usa mea, drinks are on me ;), dar stai linistit, chiar si singur poti pleca de aici cu zambetul larg si cu amintiri datatoare de piele de gaina si imagini de nesters din memoria ta.

Alte articole:

De doua ori in aceeasi noapte

Majoritatea celor care imi trec pragul intr-o zi revin cel mai devreme peste doua zile. Spun majoritatea, nu toți fac asta. Programul nu le permite

Shopping Basket