Barbatii, Femeile si Masajul Erotic

Distribuie articolul:

Masajul erotic exista de cand lumea. Poate a fost numit diferit acum 2000 de ani dar se facea si pe atunci. Acum a inceput sa fie apreciat si de femei. Peste 20 ani ani nu stim cum o sa fie…

Sunt multe lucruri care exista de cand lumea si care au intrat si au fost acceptate in fiecare societate gradual, pas cu pas, fiind doar tolerate la inceput, mai apoi acceptate tacit, ajungand in cele din urma sa fie recunoscute ca necesar-utile. In ultimii ani masajul de relaxare impreuna cu cel erotic au fost acceptate pentru valoarea lor terapeutica.

Da, masajul erotic are valoare terapeutica. Intrebati un medic. Ce se intampla cand corpul (atat la barbati cat si la femei) functioneaza in parametri normali.

Majoritatea clientilor unui salon de masaj erotic sunt barbatii, usor de vazut si de ce. Ce este mai interesant ca desi stim de ce barbatii cauta astfel de relaxare pretindem in continuare (ca societate) ca nu stim de ce.

In partea noastra de lume, in Europa, erotic massage-ul este acceptat de societati. In relatiile de cuplu exista inca tensiuni din cauza acestui subiect, fiind considerat ca erotic-massage-ul este acelasi lucru cu ‘inselatul’.

In ultimii ani am vazut o schimbare, progresiva, la nivel de mentalitate, asupra asocierii dintre masaj-inselat, vazand un numar mult mai mare de cupluri libertine care ori permit partenerului sa se duca la masaj sau se duc chiar impreuna.

Este in credinta si convingerea noastra ca o relatie deschisa, bazata pe incredere este mai durabila decat o relatie bazata pe negarea dorintelor celuilalt, chiar daca sunt dati in care aceste dorinte depasesc acea limita de confort personala. Explorarea acestui spatiu sexual poate genera teama uneori datorita aproprierii dintre partener si o alta persoana straina dar sunt cazuri in care poate sa aduca chiar mai multa apropiere.

Ganditi-va ca aceasta iesire din normele rigide ale societatii de acum 200 ani v-ar putea aduce o viata sexuala activa si satisfacatoare alaturi de sotie. V-ar putea deschide apetitul sexual si v-ar putea descatusa acele energii sexuale nefolosite. Stim ca, pe plan sexual in mod special, dupa ani de zile de locuit impreuna apare monotonia, care se instaleaza usor usor si care tinde sa degradeze relatia. Este o solutie. Daca o incercati depinde numai de dumneavoastra.

Alte articole:

De doua ori in aceeasi noapte

Majoritatea celor care imi trec pragul intr-o zi revin cel mai devreme peste doua zile. Spun majoritatea, nu toți fac asta. Programul nu le permite

Shopping Basket