Cum se intampla cu Masajul la Salonul Confidential

15 ianuarie, 2017   I   by Admin

Pentru ca primim frecvent intrebari de tipul “cum se procedeaza?”, “cand si ce fac?”, “cand sa vin?”,etc., ne-am hoatarat sa scriem un articol care sa descrie cum se intampla cand se intampla:).

Este absolut normal sa sunati si sa intrebati orice, noi scriem acest fragment pentru cei care obisnuiesc sa-si faca ‘temele’ inainte sa intreprinda ceva.

Hai sa vedem cum arata scenariul clasic.

  • Pasul 1. Ca ne gasiti pe google, pe facebook, ca ne recomanda un prieten de-al vostru sau oricum ne-ati gasi primul pas este sa intrati pe site, frunzariti si cititi ce iese la vedere, puteti chiar sa cititi tot site-ul, dupa care va recomandam sa treceti la Galerie. La Galerie puteti vedea poze 100% reale facute in salonul nostru .
  • Pasul 2. Luati numarul de telefon de pe site si ne sunati sa va faceti o programare.
  • Pasul 3. Daca nu stati foarte bine cu orientarea va puteti nota adresa si reperele, in orice caz retineti numarul nostru de telefon pentru a putea cere detalii. Cand ajungeti la Salon sunati la interfonul exterior sau intrati direct si sunati la usa.
  • Pasul 4. Veti fi primit intr-un mediu prietenos si relaxant, veti primi ceva de baut din partea case, dupa gusturi si dorinte.
  • Pasul 5. Fetelor se vor pregati sa vina, sa se prezinte, sa faceti cunostinta. Vor fi imbracate astfel incat formele lor sa fie vizibile, experienta erotica incepand din acest moment. Veti intelege exact ce spunem cand veti veni. Veti alege fata care va place cel mai mult.
  • Pasul 6. Veti urca, fiind condusi de maseuza, in una dintre frumoasele noastre camere de masaj. Va veti destinde, veti schimba cateva vorbe, va veti cunoaste ceva mai bine.
  • Pasul 7. Va veti dezbraca…va veti duce in baie unde veti putea face un dus scurt si racoritor si va veti intoarce absolut pregatit pentru o experienta erotica.
  • Cand sedinta de masaj erotic se va fi terminat va puteti duce sa faceti din nou dus, sa dati jos uleiul de masaj, mai puteti conversa linistiti.
  • Garantam o experienta erotica excelenta, deosebita. Din cateva motive simple : fetele noastre arata foarte bine, sunt curate si ingrijite iar salonul nostru stie sa ofere discretia, sa faca atmosfera necesara.