De doua ori in aceeasi noapte

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Majoritatea celor care imi trec pragul intr-o zi revin cel mai devreme peste doua zile. Spun majoritatea, nu toți fac asta. Programul nu le permite sa ma vada prea des, din pacate. Insa ma bucur pentru fiecare, ma bucur ca isi fac timp pentru ei, ma bucur ca aleg sa se simta bine. Intr-o lume tot mai grabita si aglomerata cei mai bogati sunt oamenii sunt cei care isi permit timp pentru ei. Indiferent de ce faci, cum o faci, unde si cand, important este sa te simti mai energizat dupa. Sa nu te lase vlaguit acea experienta.

Din pacate insa toate placerile devin ca un drog pentru multi. Ii excita asteptarea, fiecare nerv tresare cand se gandesc ca mai e putin si urmeaza sa ia parte si ei. Iar momentul efectiv trece neobservat pentru ca se gandesc la urmatorul lucru ce il asteapta. Trist, din pacate. Tocmai de aceea ma surprind placut barbatii care se lasa in prada momentului. Nu vin pregatiti cu o lista de experiente. Trebuie sa simt asta, asta si asta, altfel nu e ok. NU. Trebuie sa te relaxezi, sa uiti te stres, sa lasi pozitia de conducere pentru o secunda si sa fii atent la fiecare senzatie ce trece prin corp. Incordarea nu permite niciodata un extaz complet. Si majoritatea celor care inteleg asta se bucura de moment. Sunt multi barbati insa care vad in masajul erotic doar o alta chestie de incercat si nu savureaza complet momentul. Se gandesc doar la final, doar la orgasm si nu la act.

Insa foarte rari sunt cei care inteleg importanta unui masaj erotic in viata sexuala si personala a fiecaruia dintre noi. Un client in special a ramas atat de placut surprins de toata experienta incat a revenit in aceeasi seara. Am fost total uimita cand l-am vazut din nou. Si m-a ales tot pe mine sa-i fiu maseuza. Ma asteptam sa fie cuprins de un imbold de moment, insa nu a fost asa. Privirea lui era una normala, fixata in ochii mei. Cauta sa inteleaga reactia mea la faptul ca e din nou acolo si daca asta imi face placere. I-am zambit, a zambit la randul sau. Deveam din ce in ce mai curioasa, voiam sa il cunosc mai bine. Mi-a spus putin despre el inainte de prima sedinta de masaj, a continuat acum. Un barbat insurat doar ca asa se face, un barbat care cauta o pasiune mai speciala. Pentru sotia lui sexul era ceva straniu si ocult. Se face doar la ocazii speciale, rapid si fara discutii dupa. Niciodata nu am inteles acest tip de femei insa i-am inteles pe barbatii ce le sunt alaturi. La a doua sedinta de masaj erotic am insistat sa mai vina o colega. Voiam sa ii arat ca o femeie uneori nu e de ajuns. Pot spune ca mereu vad barbati fericiti dupa sedinta, insa cei mai fericiti sunt cei care apreciaza cu adevarat momentul, cei care au parte de o placere dupa mult timp. El era unul dintre acestia. El devenise fericit.

Alte articole:

Shopping Basket