De ce este bine sa vii cu iubita la o sedinta de masaj erotic

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pentru toate cuplurile, necesitatea consolidarii relatiei este o preocupare continua, mai ales in contextul unei vietii profesionale solicitante, ce ne tine pe toti ocupati. Totusi, desi trebuie sa jonglam zi de zi cu nenumarate responsabilitati, momentele dedicate partenerului sunt printre cele mai benefice feluri in care ne putem reincarca bateriile. In acest fel, nu doar ca alegem sa dezvoltam pasiunile comune ce ne apropie, dar reusim sa ne simtim impliniti prin alte activitati adiacente serviciului si ne dezvoltam stima de sine prin intermediul dezvoltarii interactiunilor interumane.

Asadar, desi puteti alege dintr-o multitudine de variante ce includ activitati pe care le puteti pune in practica acasa sau intr-un cadru complet diferit. Fiecare persoana este unica si prin urmare optiunile ce pot fi accesate sunt la randul lor o expresie diversa a dorintelor. Totodata, avand in vedere faptul ca multe dintre acestea reprezinta ideea unei intalniri care se conformeaza unor standarde de rigoare ce nu mai corespund cu dorintele tinerilor de azi, din ce in ce mai multe oportunitati ce sfideaza rutina au inlocuit metodele vechi de petrecere a timpului liber.

Masajul erotic si ideile preconcepute ale oamenilor

Atunci cand auzim despre orice fel de referire in ceea ce priveste activitati ce vizeaza natura erotica umana, modul in care orice persoana va filtra informatia este de multe ori imprevizibil. Blamat adeseori pentru simplul fapt ca motivatia serviciului in sine este interpretata in mod eronat, adevaratul scop al masajului erotic nu are nimic in comun cu frivolitatea sau promiscuitatea, indeosebi atunci cand este o activitate de cuplu.

Lasand la o parte prejudecatile ce vin la pachet cu aceasta eticheta, beneficiile sunt cat se poate de autentice in momentul in care partenerii doresc sa elimine monotonia din cuplu si chiar sa afle mai multe unul despre celalalt, precum si despre ce il face fericit pe fiecare in parte. In materie de preferinte personale, acesta reprezinta un alt subiect ce pare a fi abordat cu perdea chiar si in cadrul unui cuplu, desi autocunoasterea si atentia la preferintele partenerului reprezinta fundatia unei relatii sanatoase.

De ce este bine sa alegem ceva nou

Pe langa faptul ca alegem sa intreprindem o actiune pentru a alunga monotonia, o activitate de acest tip poate avea drept rezultat o mai buna comunicare intre parteneri, imbunatatirea stimei de sine, precum si a modului in care ne raportam la relatie si la increderea pe care o oferim. Deoarece acesta este un serviciu al carui scop este crearea unui cadru ce inspira deopotriva intimitate si incredere, abordarea si deschiderea perechii trebuie sa fie deplina, la fel ca onestitatea fata de preferintele partenerului. Astfel, la fel ca orice activitate intreprinsa din dorinta de a ne apropia de persoana iubita, beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Beneficiile masajului din punctul de vedere al specialistilor

Pe langa abordarea de natura emotionala a acestui tip de alegere de petrecere a timpului in cuplu, beneficiile declarate ale frecventarii masajului in mod constant pot fi vizibile atat la nivel de psihic dar si la cel fizic. Luand in considerare sedentarismul ce caracterizeaza un procent semnificativ din populatie, rezultatul unei activitati ce va va scapa de stres si chiar de diverse dureri este demn de luat in considerare.

Asadar, din punct de vedere medical, drenarea sistemului limfatic, relaxarea musculaturii, precum si imbunatatirea calitatii somnului sunt toate efecte secundare ce ii fac pe toti clientii sa revina de cate ori au ocazia. La nivel emotional, diminuarea anxietatii, cresterea stimei de sine dar si efectul de relaxare asemanator unei meditatii sunt toate potentate de prezenta persoanei iubite, lucru ce aduce cu sine abilitati crescute de comunicare si un nivel de incredere ridicat. Astfel, in momentul in care alegeti sa va petreceti timpul liber impreuna, optati pentru o activitate benefica relatiei de cuplu, care va va face placere amandurora.

Alte articole:

De doua ori in aceeasi noapte

Majoritatea celor care imi trec pragul intr-o zi revin cel mai devreme peste doua zile. Spun majoritatea, nu toți fac asta. Programul nu le permite

Shopping Basket