Ce tip de masaj ti se potriveste in functie de zodie?

Masaj Erotic la Hotel
01 iunie, 2017   I   by Admin

Semnul zodiacal din care faci parte transmite informatii definitorii care nu fac altceva decat sa iti contureze personalitatea cu care, de altfel, te nasti. Nu degeaba printre primele intrebari pe care le adresezi atunci cand cunosti pe cineva au legatura cu zodia in care se incadreaza persoana respectiva.

Fiecare zodie in parte este dominata de o serie de trasaturi reprezentative, care sugereaza semnale despre felul de a fi al nativilor. Toate cele 12 zodii sunt distribuite cate 3 in 4 grupe ordonate in functie de insusirile comune menite sa traseze personalitati si caractere inascute, care nu pot fi revizuite nici de educatie, nici de influenta celor din jur.

Focul, Apa, Aerul si Pamantul sunt cele 4 semne-simbol sub care se afla impartite intr-o ordine echilibrata cele 12 zodii. In functie de semnul zodiacal sub care se afla zodia ta poti afla detalii sugestive referitoare la previziunile astrologilor, la afectiunile la care esti predispus ori alte aspecte interesante pe care nu le poti cunoaste altfel decat consultand portretul zodiei tale.

Astfel, in cele ce urmeaza, vei putea descoperi o serie de trasaturi esentiale ale fiecarui semn zodiacal si, cel mai important, ce tip de masaj parvine fiecarei categorii in parte.

Iata care este masajul care poate face minuni pentru tine!

Draga cititorule, analizeaza detaliile de mai jos si afla ce tip de masaj ti se potriveste in functie de elementul sub care se afla zodia ta.

  • Semnele de Foc. Cei care se afla sub semnul elementului Foc sunt Leii, Berbecii si Sagetatorii. Astfel, printre cele mai importante caracteristici ale posesorilor se afla personalitatea puternica, energia debordanta si determinarea. Au mare incredere in ei, iubesc sa fie in centrul atentiei si nu le place sa piarda. Sunt persoane pasionale, care se dedica trup si suflet relatiilor lor. De aceea, masajul care li se potriveste ca o manusa este cel tip erotic. Daca te intrebi care sunt criteriile, raspunsul este simplu: in cadrul unei sedinte de masaj erotic toata atentia maseuzelor experimentate se concentreaza asupra ta. Toate simturile iti vor fi desfatate la maximum, vei simti o placere intensa, intr-un cuvant: vei fi fericit si implinit. Totusi, pentru ca din aceasta categorie fac parte cei despre care se spune ca sunt pasionali, atunci un alt tip de masaj care li se potriveste este cel erotic la dublu. Acesta presupune rasfatul provenit din partea a doua maseuze al caror rol este sa dubleze placerea. Daca iti doresti, poti sa incerci si in camera de hotel, intrucat maseuzele iti pot oferi clipe de extaz prin intermediul unui masaj erotic la hotel. Incearca serviciile salonului Confidential daca iti doresti experiente de neuitat in acest sens.

 

  • Semnele de Apa. Racii, Scorpionii si Pestii sunt cei reprezentati de semnul zodiacal Apa. Cei aflati sub elementul Apa sunt dominati de sensibilitate, romantism si creativitate. Sunt firi prietenoase, comunicative si pozitive, carora le place stabilitatea din toate punctele de vedere. Pentru sensibilitatea si delicatetea nativilor dominati de semnul Apa este ideal masajul senzual, un masaj ce presupune relaxarea totala a corpului. In urma masajului senzual vei observa o crestere a vitalitatii, a fortei fizice, insa te vei bucura si de un echilibru emotional si mental durabil. De asemenea, nativii pot incerca si masajul erotic pentru cupluri, o oportunitate minunata prin intermediul careia partenerii se pot descoperi unul pe celalalt.

 

  • Semnele de Aer. Cei dominati de semnul Aer sunt Gemenii, Balantele si Varsatorii. Nativii acestor zodii sunt buni ascultatori, sunt intelepti si comunicativi, fiind pasionati de domeniul social. Le place sa analizeze lucrurile in profunzime, iar de cele mai multe ori `despica firul in patru`. Au o fire schimbatoare, uneori pot fi greu de inteles si se plictisesc destul de repede. Masajul care li se potriveste cel mai bine este cel de relaxare intrucat are un efect reconfortant si revigorant atat pentru minte, cat si pentru corp. Pentru ca sunt predispusi stresului, reprezentantii semnului de Aer pot incerca masajul relaxant pentru reducerea nivelului de stres si, implicit, a starilor negative.

 

  • Semnele de Pamant. Taurul, Fecioara si Capricornul sunt zodiile care se afla sub semnul de Pamant. Nativii sunt persoane responsabile, rationale si echilibrate, iubesc ideea de independenta financiara, acesta fiind si motivul pentru care majoritatea se bucura de cariere de succes. Masajul recomandat nativilor din zodiile Taur, Fecioara si Capricorn este Body Masajul. Intr-o sedinta de Body Masaj toate punctele energetice ale corpului sunt stimulate, producandu-se conexiunea intre inima si centrul energetic sexual.

Asadar, acum ca ai aflat care este tipul de masaj care ti se potriveste cel mai bine in functie de semnul zodiacal sub care te afli, tot ce iti mai ramane de facut este sa iti propui sa te lasi rasfatat de maseuze al caror rol este sa te relaxeze si sa iti ofere un boost de energie indispensabil organismului tau.

  • Share