10 lucruri de stiut despre masajul

masaj_erotic_confidential

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Suna la salon si intreaba despre servicii si preturi. Exista bordeluri camuflate in saloane de masaj erotic. Fii sigur ca locul in care te duci este un salon de masaj care activeaza legal si in care nu se practica prostitutia. Daca iti doresti mai mult decat masaj, exista suficiente metafore in limba romana din care se deduce idea de contact intim, dar nu incerca sa intelegi ceea ce vrei tu cand ti se mentioneaza serviciile la telefon. Un raspuns ferm din partea receptionerei nu ar trebui sa lase loc de indoiala.

Intotdeauna e bine sa iti faci o programare inainte. Astfel esti sigur ca sunt fete sau camera disponibile si ca poti alege.

Arunca o privire pe galeria foto, si daca iti place o fata anume, fa-ti programarea cu ea. Pentru ca fetele lucreaza in ture, alege-ti doua sau trei fete pe gustul tau si intreaba care este programul lor.

Asa cum intregul personal va trateaza cu respect ne asteptam la acelasi lucru din partea dumneavoastra. Serviciile noastre se adreseaza adevaratilor gentlemen, care stiu sa trateze o femeie cu respect indiferent de context.

Igiena este foarte importanta, de aceea, asa cum maseuza va face un dus inainte si dupa masaj, va rugam sa folositi cu incredere dusul.

Nu aplicam extra-charge pentru bautura, aceasta fiind din partea casei. Consideram firesc ca un barbat sa bea un pahar de vin rosu in compania unei femei frumoase.

Sedinta dureaza o ora de la momentul intrarii in camera, si incepe cu masajul de relaxare, dupa care urmeaza body masajul si masajul erotic propriu-zis. Fiecare maseuza are propriile-i tehnici, respectand totusi etapele pe care le presupune sedinta. Sunteti liberi sa-I propuneti sa insiste mai mult pe o etapa sau alta, si orice alte sugestii pentru a personaliza masajul in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra.

Veti fi masat de o domnisoara foarte frumoasa si senzuala si, evident, veti vrea sa o atingeti. Atingerile sunt permise in limita bunului simt, limita pe care o stabileste fiecare fata in parte. Va rugam sa respectati aceasta limita. Pentru o desfasurare armonioasa si placuta a sedintei de masaj si maseuza trebuie sa se simta confortabil.

Sedinta dureaza o ora, indifferent de numarul “finalizarilor”. Fetele noastre sunt foarte hot, asa ca sigur vei putea si vei vrea “sa intri in prelungiri”, on and on and on…

Orice feed-back este binevenit.In baza acestora ne perfectionam si reusim sa va oferim cele mai bune servicii.

Alte articole:

Online Dating in the Modern Era

The world of online dating has revolutionized the way people connect and find love. With the advent of technology, individuals no longer need to rely

Shopping Basket